F L O O R B E D
Floorbed - Vloerbed
F L O O R B E D


Waar design en veiligheid samenkomenUit studies blijkt dat meer dan 40% van de bewoners in een woonzorgcentra 's nachts in bed wordt gehouden via fixatie.

'Floorbed' is een nieuwkomer op de Belgische markt EN vooral een groot hulpmiddel bij valpreventie en het anti-fixatiebeleid.

Met slechts een kader van 7 cm is 'Floorbed' iets hoger dan een tennisbal, waardoor het risico op verwondingen door vallen aanzienlijk wordt verminderd.
'Floorbed' vermijdt 90% van de valpartijen en 100% aan verwondingen of breuken.
 

Het stijgt tot volledige verpleeghoogte om zorgtaken te vergemakkelijken en biedt uitgebreide functionele en klinische voordelen om de veiligheid van de gebruiker te maximaliseren.
'FloorBed' heeft alle profileringsfuncties van een standaard verpleegbed.


Andere studies wijzen uit dat bewoners in dit vloerbed blijven liggen wanneer zij met een hand of een voet de grond kunnen raken waardoor zij zich rustig en veilig voelen. Mede doordat 'Floorbed' tot op de grond gaat is deze handeling mogelijk met als gevolg zij 's nachts niet meer rond dolen.

Dit vloerbed is tevens ook gemakkelijk en snel op te bergen.


Interesse om dit fantastische bed uit te testen? Neem hier contact.

Video Floorbed

Brochure Floorbed

transportkar floorbed

Transportkar Floorbed


L O T T   a n d  m o r e


Projectmeubilair en totaalinrichtingen voor de zorg, het vergaderen en de horeca. Interieur-, ontwerp- en kleuradvies op maat.


Mobilier de projet et équipement total pour les soins, la réunion et la restauration. Conseils personnalisés pour l'intérieur, le design et la couleur.
C O N T A C T

 

Charlotte De Rycke  0476 973 084

Hans Beirens  0474 909 690

 

info@lottandmore.com

Copyright @ All Rights Reserved